Ingyenes jegyek a Brain Bar fesztiválra

2021. szeptember 9-10-én a Millenárison szervezzük Európa legnagyobb jövőfesztiválját, a Brain Bart - idén először az angol mellett magyar nyelvű programokkal!

A fesztivál mindazoknak szól, akik tudatosan építik önmagukat és rajonganak az új ismeretekért: minden évben a legbátrabb és legkülönlegesebb gondolkodókat, döntéshozókat és üzletembereket hozzuk el közönségünknek! A Brain Bar idén kifejezetten azokat a kulturális értékeket és technológiai megoldásokat állítja fókuszba, amelyek a globális hangzavarban is biztosítják a tartalmas életet, az értelmes munkát és a jó minőségű emberi kapcsolatokat. Így előadóink között szerepel a mindössze 12 éves újrahasznosítási nagykövet és cégalapító, Ryan Hickman; a szervezeti kultúra és a karriertervezés körüli mítoszokat leromboló „hivatásos lázadó”, Dr. Füredi Júlia; és Dr. Andrea Jones-Rooy, a New York-i Egyetem (NYU) Adattudományi Központjának alapképzési igazgatója, egyben stand-up komikus és cirkuszi artista.

 

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget nyújtunk tanárok és diákok számára, hogy

ingyenes belépőt szerezzenek a Brain Barra!

 

Ehhez mindössze az alábbi linken található kérdőív kitöltésére kérjük őket szeptember 3-ig:

https://bit.ly/bb21unisurvey

 

Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több tehetséges, tudatos és valóban érdeklődő fiatalt tudhassunk a közönségünk soraiban. Ezért az Ön segítségét szeretnénk kérni abban, hogy intézménye közösségéhez eljuttassa a fenti linket akár közvetlen üzenetben, hírlevélben, akár közösségi média felületeken.

 

Ezt megkönnyítendő, az alábbi linkeken találja a Brain Bar 2021 Facebook eseményét, néhány fotós/videós anyagot, illetve egy angol és magyar nyelvű poszt javaslatot:

Facebook esemény

Posztok és videó

Fotó1

Fotó2

Fotó3

 

Azok számára, akik nem jogosultak díjmentes részvételre, jegyek ide kattintva kaphatók.

 

Nagyon köszönjük segítségét és reméljük, az Önök közösségének sok diákját vagy oktatóját üdvözölhetjük majd a Brain Bar közönségében!

 

Üdvözlettel:

A Brain Bar csapata

Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo