valasztas_2017

Hirdetmény az SZTE TTIK dékánválasztásáról

A 2019. december 12-én megjelent pályázati felhívásra az SZTE Természettudományi és Informatikai Kara dékáni tisztségének betöltésére egy érvényes pályázat érkezett, amelyet Dr. Horváth Dezső egyetemi tanár, a kar jelenlegi tudományos és stratégiai dékánhelyettese nyújtott be.

A Természettudományi és Informatikai Kar dékánválasztásának kari eseményeit koordináló bizottság elnökeként tájékoztatom, hogy a pályázó írásbeli hozzájárulásával a vezetői programok pályázati rész a mai napon felkerült a Kar honlapjára, a teljes kari nyilvánosság elé.A Kari Ügyrend előírása szerint a pályázó ismerteti a Kari Tanács és a Tanszékvezetők Tanácsadó Testületének együttes, nyilvános ülésén a vezetői programját maximum 20 percben, majd ezt követően a jelenlévők tehetnek fel kérdéseket azzal kapcsolatban.


A dékáni pályázati program bemutatására tisztelettel meghívom Önt és megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítok!


Az ülés időpontja: 2020. február 21., pénteken 13 óra.

A rendezvény helyszíne: TTIK Bolyai terem (Aradi vértanúk tere 1. II. emelet).

 

Tájékoztatom továbbá, hogy 2020. február 28-án, pénteken 13 órától kerül sor a „dékánválasztó” Kari Tanácsra, ahol a testület a dékáni pályázat bírálati folyamatának részeként, a Kari Ügyrend alapján, két körben nyilvánít véleményt: első körben a pályázó dékáni alkalmasságáról, majd a betöltendő dékáni vezetői posztra történő támogatásáról.


A Kari Tanács a támogató véleményével a kinevezésre kerülő dékánt egyben szenátusi tagságában is megerősíti. Helyszíne: TTIK Kari tanácsterem (Aradi vértanúk tere 1. magasföldszint).

 

Dr. Kovács Zoltán tanszékvezető egyetemi tanár, akadémikus

a koordináló bizottság és a TTT elnöke

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus