Átadtuk az első duális képzési oklevelünket

Intézetünk és egyben a TTIK történetében mérföldkő az első duális képzés keretében kiadott oklevél, amit Simon Péter programtervező informatikus vehetett át 2019. július 6-án a kar diplomaosztó ünnepségén. Simon Péter a GriffSoft Informatikai Zrt.-nél végezte el a gyakorlati képzést.

A duális képzés keretében a hallgatók az egyetemi elméleti oktatás mellett a teljes képzési időszak alatt szakmai gyakorlatot is végeznek valamely gazdálkodó partnerszervezetnél és ezzel jelentős munkatapasztalatra is szert tesznek. További információ és együttműködő vállalati partnereink listája az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/dualis-kepzes


dsc_0057

Simon Péter a duális képzési oklevelével és intézetünk munkatársa Beszédes Árpád,

a duális képzés koordinátora

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus