Átadtuk az első duális képzési oklevelünket

Intézetünk és egyben a TTIK történetében mérföldkő az első duális képzés keretében kiadott oklevél, amit Simon Péter programtervező informatikus vehetett át 2019. július 6-án a kar diplomaosztó ünnepségén. Simon Péter a GriffSoft Informatikai Zrt.-nél végezte el a gyakorlati képzést.

A duális képzés keretében a hallgatók az egyetemi elméleti oktatás mellett a teljes képzési időszak alatt szakmai gyakorlatot is végeznek valamely gazdálkodó partnerszervezetnél és ezzel jelentős munkatapasztalatra is szert tesznek. További információ és együttműködő vállalati partnereink listája az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/dualis-kepzes


dsc_0057

Simon Péter a duális képzési oklevelével és intézetünk munkatársa Beszédes Árpád,

a duális képzés koordinátora

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • november 19.
  10:00 - 18:00
 • november 21.
  16:30 - 18:30
 • november 25.
  18:00 - 19:30
  Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György novemberben visszatér az IH színpadára - aki ott volt 2018 áprilisában Simó György "Gép és ember, első menet" c. előadásán, már vésheti is be a dátumot a naptárába!
  Ma már tudjuk: a következő huszonöt-ötven évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: hamarosan meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön, hogy a digitalizációnak köszönhetően munkahelyek milliói szűnhetnek meg.
  De mi történik a "felesleges emberekkel"? Simó György nagyszerű előadásában túlélési stratégiákat fogalmaz meg a 21. századra.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus