Szakosodás

Tájékoztató a szakosodás tennivalóiról

A 2008/09 tanévtől kezdődően minden félévben szakosodásra (szakirányválasztásra) van lehetőség az ETR-es felületen.

Részt vehet benne minden választható szakosodási képzés és minden olyan jogosult hallgató, aki még nem rendelkezik szakosodási képzéssel.

A szakosodási képzést meghirdető Kar dönti el, hogy a képzést az adott ciklusban megnyitja, vagy sem a szakosodásra, tájékozódjanak az adott karon.

A 2009/10 tanév I. (őszi) félévében a szakosodási jelentkezés november 9-én indul és november 15-én záródik.

Ebben az időszakban érhetőek el a felkínált, karokon belüli és karok közti szakirányok és specializációk.

A megadott időponton kívül nem lesz nyitva az ETR-ben a jelentkezési felület.

A képzésválasztás tudnivalóit és, a periódus ütemtervet a mellékelt dokumentumok ismertetik.


A képzésválasztás tudnivalói

Képgaléria

10.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.
 • november 13.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  10:00 - 16:00
  Az SZTE BTK Pszichológiai Intézete pszichológiatörténeti konferenciát szervez abból az alkalomból, hogy Szegeden 90 éve jött létre Magyarország első tartósan működő egyetemi lélektani intézete Várkonyi Hildebrand Dezső vezetésével. A konferenciára várunk minden érdeklődőt! A konferencia programja megtekinthető a konferencia honlapján, az előadások összefoglalóival: https://www.szegedikonferencia2019.com

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus