Proof_Of_Concept

Elindult a második körös felhívás az SZTE Proof Of Concept Pályázatra

A Szegedi Tudományegyetem a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával hirdette meg az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt részeként az SZTE Proof Of Concept pályázatot. A felhívásra 2020. október 9-éig lehet jelentkezni.

A program célja, hogy elősegítse az egyetemen keletkezett technológiák piaci hasznosítását bérjellegű, vagy igénybe vett szolgáltatás költségek támogatásával. A szakmai és financiális támogatás lehetőséget nyújt a technológiák hasznosítási lehetőségeinek értékelésére, a megfelelő hasznosítási stratégia kialakítására, valamint arra, hogy a jelenlegi megoldásoknál gyorsabban juttassa el a technológiát egy olyan fejlettségi szintre, ahol az alkalmas lehet üzleti jellegű hasznosításra (pl. licenciába adásra vagy hasznosító vállalkozás útján történő tőkebevonásra).


Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

  • Kutatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező személyek, pl. kutatók, oktatók)
  • Hallgatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemmel hallgatói jogviszonyban álló személyek)

Támogatás összege: 14 millió 523 ezer forint

  • Kutatói pályázat esetén maximum 7 millió forint
  • Hallgatói pályázat esetén maximum 3 millió forint

Projekt időtartama: 3-5 hónap


Jelentkezés menete:

  1. Regisztrációs adatlap kitöltése és továbbítása az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. október 9. (péntek) 24:00-ig.
  2. Pályázati adatlap benyújtása

A Regisztrációs adatlapok alapján az Egyetem Innovációs Bizottsága minősíti a projekteket. A minősítés végeredményeként kiválasztott maximum 15 db pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. november 13. (péntek) 24:00 óráig lehet benyújtani.


A pályázatról bővebben és annak részletes szabályairól a pályázati felhívásban lehet olvasni.


A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdések esetén keresse bizalommal Koppány Enikő üzletfejlesztési menedzsert az alábbi elérhetőségeken:

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube