Felvételi 2022

Jelentkezz Te is első helyen a Szegedi Tudományegyetemre! A 2022 szeptemberében induló képzésekre jelentkezőknek július 7-ig van lehetősége a korábban megjelölt szakok sorrendjén egy alkalommal változtatni. Ráadásul ha első helyen jelölöd meg az SZTE valamely képzését, és felvételt nyersz erre a szakra, 150 000 Ft ösztöndíjjal indíthatod a féléved!

Mindig is jó voltál biológiából, kémiából? Imádod a fizikai kísérleteket? Kedvenc tárgyad a matematika? Vagy esetleg az informatikában vagy igazán jártas? Akkor nézz körül alapképzéseink között, és folytatsd tanulmányaid a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán!

Azon gondolkozol, hogy az SZTE TTIK-n tanulj tovább? Gyere el kari nyílt napunkra, és tudj meg többet képzéseinkről!


Időpont: 2022. január 15. (szombat) személyes jelenléttel 9:30-13:00 óra között 

Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.)


Követsd eseményünket facebookon is!


Előzetes regisztráció nem lesz, a helyszínen fogunk feltenni a résztvevőknek néhány kérdést a továbbtanulási terveikkel, az érdeklődésükkel kapcsolatban. A válaszadás nem kötelező, de szívesen vesszük, ha ezzel segítik a szervezők munkáját a jövőt illetően.

 

Amennyiben megtisztelnek minket a részvételükkel, kérjük, hogy az alábbiakat tartsák be a saját és a többi résztvevő érdekében:

- minden résztvevőtől védettségi igazolványt kérünk, amelyet a helyszínen, a belépéskor fogunk ellenőrizni;

Kérjük, ne felejtsék otthon, mert ennek hiányában nem tudunk beengedni senkit!

- azok a 18 év alattiak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, kizárólag olyan felnőtt kíséretében jöhetnek be a rendezvényre, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és azt a helyszínen bemutatja a szervezőknek;

- a program teljes időtartama alatt, zárt térben, a labor- és intézménylátogatás idején is, mindenkinek kötelező az orvosi vagy FFP2 maszk viselése;

- igyekezzenek tartani a 1,5 méteres távolságot egymástól;

- több helyszínen helyezünk el kézfertőtlenítő szereket, kérjük, használják azokat;

kérjük, hogy betegen ne jöjjön a rendezvényre. Nagyon szívesen felvesszük Önnel a kapcsolatot egy tájékoztató erejéig, ha megküldi nekünk az elérhetőségét.

- kérjük, hogy a rendezvényünkön résztvevő külföldi állampolgárok tájékozódjanak a védettségi igazolványok elfogadási szabályairól, mert tőlük is kérni fogjuk az igazolást. Bővebb információ: Magyarország Kormánya - Védettségi igazolások (kormany.hu)

- az esemény adatkezelési tájékoztatóját itt találják: http://sci.u-szeged.hu/karunkrol/adatvedelem, de a helyszínen, nyomtatott formában is elolvashatják.

 

A programot a mindenkori – a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseknek, Korm. rendeleteknek, az SZTE hatályos szabályzatainak, valamint Szeged város intézkedéseinek megfelelően tartjuk meg.

 

SZTE TTIK felvételi kiadvány
Alapozd meg nálunk a jövőd!

Várunk az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán!


Az alábbi néhány lépéses alkalmazás segít eldönteni, hogy az új tanárképzési struktúrában milyen tanárszakot érdemes választania attól függően, milyen előképzettséggel rendelkezik.

Jelentkezés elektronikusan
Szegedi Tudományegyetem bemutatkozó kisfilmje
 

A természettudományok iránt érdeklődő diákok és szüleik számára ezen az oldalon gyűjtünk olyan rövid személyes karrier összefoglalókat, amelyek sikeres szakmai életutakat írnak le.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo