SZTE_levendula_rozsa

Levendula és Rózsa Napok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében

Levendula és Rózsa Napokat tartanak június 27-én, és 28-án az SZTE botanikus kertjében. Az SZTE Füvészkert és az SZTE NKI Kulturális Iroda közös rendezvénye színes kulturális programokkal, koncertekkel, növénybemutatóval és kézműves vásárral várja az érdeklődőket.

A kétnapos rendezvényen színvonalas és érdekes programok sokaságával telik meg a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje, a levendula és a rózsa jegyében.


A programkínálatban számos koncert, gyerekeknek szóló előadások, táncműhely és méhészeti bemutató is szerepel. Az ismeretterjesztő előadásokon és bemutatókon bárki számára megismerhetővé válnak a középkori gyógynövénykertek titkai, a méhészet rejtelmei, a rózsák fajtái és jelképei, vagy a szappankészítés története, újra és újra visszatérve a hétvége főszereplőihez, a levendulához és a rózsához.


SZTE_levendula_2020_program


Koncertet ad többek között a Terebes zenekar, a Benedekfi-testvérek, az Smyrna zenekar, a Meszecsinka Duó és Tandi Flora énekesnő. A táncbemutatókról a Bánát Néptáncegyüttes és a Cuháré Táncegyüttes gondoskodik, fellépnek a Szegedi Szimfonikus Zenekar művészei, a Népzenei Kamaraműhely és a Piarista Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. A legkisebbeknek pedig a Grimm-Busz Színház és a Csiga Duó kínál gyermekműsorokat.


A részletes program és a jegyárak a VII. Szegedi Levendula és Rózsa Napok hivatalos honlapján olvashatók.


SZTEinfo

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket