VIII_veradas

VIII. Nagy SZTE Véradás

Népszerű és tömegesen látogatott rendezvényeinek köszönhetően a Szegedi Tudományegyetem 2019-ben elnyerte a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” címet. 2020-ban első alkalommal február 12-én, szerdán 8 és 16 óra között várják az önkénteseket az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

A donoroknak lehetőségük van egyéni időpontfoglalására is, de e nélkül is számítanak rájuk. Időpontfoglalás az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján.


A sikeres véradókat az Izometria jóvoltából megajándékozzák egy kuponnal, ami beváltható egy aerobic vagy konditermi edzésre. Az értékes ajándékcsomag mellett mindenki kap véradást tanúsító karszalagot. A véradás során meghatározzák a donorok vércsoportját, továbbá fertőző májgyulladás (B és C vírus), AIDS (HIV) és szifilisz szűrővizsgálaton is részt vesznek.


A rendezvény részét képezi a Vöröskereszt kampányának is, a kampánnyal és az ajándékokkal kapcsolatos releváns információk itt találhatóak.


A véradáshoz szükséges okmányok: lakcímkártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya. Véradás előtt érdemes enni és sok folyadékot inni.


SZTEinfo

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus