Bezár

Hírarchívum

JELENTKEZZ_MASODIK_KORBEN_2

Még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater Mentorprogramjára!

Még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater Mentorprogramjára!

2019. szeptember 25.
1 perc

Megkezdődött az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának második körös jelentkezése. A fennmaradó helyekre 2019. október 4-éig lehet jelentkezni. Az Alma Mater mentorprogramjában volt hallgatók mentorálnak jelenlegi SZTE-s hallgatókat, akik így a gyakorlatban is elmélyíthetitek az egyetemen megszerzett tudásukat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Elindult az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának második körös jelentkezési időszaka a fennmaradó helyekre. A mentorprogramban az SZTE volt hallgatói mentorálnak jelenlegi hallgatókat, akik így első kézből szerezhetik meg azokat a gyakorlati tapasztalatokat, amelyek szakmájukban elengedhetetlenek.


JELENTKEZZ_MASODIK_KORBEN_1


Az alumni mentorálás személyes kapcsolat egy tapasztalt szakember és hallgató között. A mentor megosztja tudását és tapasztalatait a hasonló pályára készülő hallgatóval, hogy segítse annak szakmai előmenetelét.


Részletek a programról itt. A második körös jelentkezésben a fennmaradó helyeket beérkezési sorrendben töltik fel. Az alábbi linken találhatóak meg a szabad mentorok és a jelentkezési lapok.


 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek