Várjuk jelentkezését a TTIK szakfordító képzés I. évfolyamára!

Angol-magyar természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzési szak nappali tagozatos I. évfolyama indul az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (IKI) és a Természettudományi és Informatikai Kar (TTIK) szervezésében a 2019/2020-as tanévben, mely természettudományi szakfordítói végzettséget biztosít.

Jelentkezés feltétele:

A szakfordító képzésre jelentkezhetnek a TTIK MSc, PhD hallgatói, illetve a TTIK-n korábban végzett hallgatók. Olyan nem SZTE hallgatók jelentkezését is várjuk, akik más egyetemen szerzett TTIK BSc végzettséggel rendelkeznek. A képzésre jelentkezők legalább középfokú (B2) szintű komplex C nyelvvizsgával kell rendelkezzenek.


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. szeptember 5.

Jelentkezés:
ttik.szakfordito@lingo.u-szeged.hu a pontos végzettség, Neptun kód, nyelvvizsga megjelölésével

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: négy félév
HETI ÓRASZÁM: 10-12 óra
A KÉPZÉS DÍJA: 110.000 Ft/fő/félév

A jelentkezési időszak letelte után a hallgatók fordításkészségét felmérjük. Azok a jelentkezők, akik ezen a felmérőn megfelelnek, felvételt nyernek az I. évfolyamra. A többi jelentkező számára 0. (előkészítő) évfolyamot indítunk. Az előkészítő évfolyam sikeres teljesítése esetén, a hallgatók a 2020 szeptemberében induló szakfordító szakirányú továbbképzési szakon folytathatják tanulmányaikat.


AZ ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM IDŐTARTAMA: két félév
HETI ÓRASZÁM: 6 óra (3x2óra)
A TANFOLYAM DÍJA: 50.000 Ft/fő/félév

 

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus