time

"Ugorj be hozzánk egy órára!"

Programok középiskolásoknak 2020. május 4-15. között az SZTE TTIK szervezésében

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara tavaly szervezte meg először ezt a programot. A nagy érdeklődésre való tekintettel az SZTE TTIK idén is megrendezi a középiskolásoknak szóló rendezvénysorozatát 2020. május 4-15. között. A SZTE TTIK szeretné közelebb hozni, még érdekesebbé tenni a természettudományokat a középiskolás diákok számára, ezért 2020 májusában meghirdeti az „Ugorj be hozzánk egy órára!” című rendezvényét, az SZTE Oktatási Igazgatóságának és az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságának támogatásával.

 

Minden intézetünk érdekes kísérletekkel, kiállításokkal, laborbemutatókkal készül a természettudományok iránt érdeklődő diákok fogadására.


Olyan középiskolai csoportok, osztályok jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenének el egy órát nálunk, az egyetemen; akik örömmel merülnek el egy-egy tudományterület szépségeiben. Igyekeztünk a programokat úgy összeállítani, hogy az rövid, de élvezetes, élményszerű legyen a diákoknak. Az időpontokat kifejezetten az írásbeli érettségi vizsgák idejére, azaz 2020. május 4-15. között szerveztük, gondolván azokra, akik az osztálykirándulásukat erre az időszakra tervezték; illetve az alsóbb évfolyamos diákokra, akiket az érettségi vizsgák idején így egy kellemes és hasznos programmal várjuk.

 

Hozza el iskolájának diákjait, segítve őket ezzel is a későbbi pályaválasztásban!

 

Minden programunk ingyenes, de tekintve, hogy laborjaink befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy előzetesen mindenképp egyeztessenek az intézetek kapcsolattartóival az időpontot és a létszámot illetően!


Részletes program hamarosan!

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube