Képzési terv

Felhívás

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy a képzési terv 2019 szeptemberétől megváltozott!

A honlapon és a doktori.hu oldalán már a módosított képzési terv található. A változásokról szeptember első hetében tájékoztatást tart a doktori iskola adminisztrátora. A tájékoztató időpontjáról és helyéről a KTDI CooSpace felületén keresztül kapnak értesítést.

A Szegedi Tudományegyetem Környezettudományi Doktori Iskolájának Képzési Terve

Friss Hírek

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány külföldi ösztöndíjprogramot hirdet 2020/2021 I. félévre. A külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc és PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni, külföldön.

Az alapítvány 2020. szeptember 1. – 2021. január 31. közötti időszakra vállalja a tanulmányokkal kapcsolatos költségek fedezését, a pályázati kiírásban meghatározott értékhatáron belül.

Az ösztöndíjprogramról további információk az alábbi oldalon érhetőek el: https://kbka.org/palyazatok/kulfoldi-osztondijprogram/