XIV. Szent-Györgyi Albert Konferencia

Idén a tavalyihoz hasonló koncepcióval szervezzük meg a korábbiakban is nagy sikernek örvendő rendezvényünket, a Szent-Györgyi Albert Konferenciát.

A kétnapos rendezvény plenáris előadásainak közös témája a környezetvédelem. Ezen előadásokat a szakterületen elismert, meghívott kutatók tartják majd. A program összeállítása során szem előtt tartjuk, hogy a kérdéskört minél több aspektusában kutató kiválóságok helyet kapjanak a konferencián, ezzel reflektorfénybe helyezve a téma fontosságát és sokszínűségét. Emellett lehetőséget biztosítunk a kémiai, biológiai, és mérnöki tanulmányokat folytató, mester- vagy alapképzésben tanuló hallgatóknak, hogy bemutathassák kutatási eredményeiket poszter vagy szekcióelőadás formájában. Idén újdonságként a doktoránsoknak is lehetőséget biztosítunk a részvételre egy külön poszterszekció keretén belül. A diákelőadások esetében nincsenek megkötések a prezentáció tárgyát illetően.


A jelentkezésről és az előadókról bővebb információkat a konferencia.szasz.bme.hu oldalon találhatnak.

Ezúton szeretnénk megkérni, hogy levelünket és a mellékletben csatolt felhívást a hallgatók és kollégái felé szíveskedjék továbbítani!

 

Köszönettel és üdvözlettel,

Kovács Panna és Lóczi Hanna

főszervezők

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus