Duda Ernő előadása az SZTE Sófi Ösztöndíj Alapítvány tudományos konferenciáján:

KIVÁLÓ ÉLETPÁLYA ÉS PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK FRISS DIPLOMÁSOK SZÁMÁRA

Időpont: 2020. március 13. (péntek) 11 óra

Helyszín: Szegedi Biológiai Kutatóközpont, II. emeleti klubterem (6726 Szeged, Temesvári krt. 62.)Duda_Erno

A Szegeden élő Duda Ernő Magyarország egyik legsikeresebb üzletembere. Előadásából megismerhetjük üzleti sikereinek titkait. A friss diplomások hogyan érhetnek el kiemelkedő pénzügyi sikereket tudományos kutatásokra alapozva?


Duda Ernő Magyarország legnagyobb független bio-gyógyszerészeti vállalata, a Solvo Biotechnológiai Zrt. alapító tagja, elnök-vezérigazgatója, valamint a Magyar Biotechnológiai Szövetség elnöke. A Szegedi Tudományegyetem TTIK címzetes docenseként oktatja is a tudomány és az üzlet sikeres kombinációjának aspektusait.


Számos üzleti vállalkozás létrehozása és menedzselése fűződik a nevéhez, amelyekkel kimagasló sikereket ért el. Rendszeresen publikál újságokban, folyóiratokban, egyéb kiadványokban és tart előadásokat.


Az érdeklődők a rendezvényen további izgalmas előadásokat is meghallgathatnak.

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus