Kincskereső körtúra a Tisza és a Holt-Martos partján

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: 2018. 11. 17. (SZOMBAT) 08:50 | INDULÁS: 9:00

TALÁLKOZÓ HELYSZÍNE: ÚJSZEGED, TORONTÁL TÉR | PARKOLÓ

TÚRATÁV: 14 KM (IDŐTARTAM: KB. 3 ÓRA)


ÚTVONAL: SZEGED, TORONTÁL TÉR – ALSÓ-KIKÖTŐ SOR – KERTÉSZ U. – CSILLAGVIZSGÁLÓ – FÜVÉSZKERTI ÚT – KERTÉSZ U. – KAMARATÖLTÉS – THÖKÖLY U. – KÁLLAY-LIGET – DERKOVITS FASOR – HOLT-MAROS SÉTÁNY – VÍZÜGYI EMLÉKHELY – TISZA-MAROS TORKOLAT – ROTARY TANÖSVÉNY /

 

Szeretettel várjuk a SZTE hallgatóit, oktatóit és minden érdeklődőt, családtagokat és barátokat, egy könnyed gyalogos túrára.
A túrán a kellemes környezetben való kikapcsolódás mellett
lehetőség nyílik belekóstolni a túrázás és természetjárás alapjaiba, és megismerni egy izgalmas természetjáró játékot, a geocaching-et is.

A túra útvonala szabványos útjelzésekkel jelzett túraútvonalon fut, ami akár babakocsival, kerekesszékkel vagy kerékpárral is teljesíthető.


TUDNIVALÓK:


Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet, jól bejáratott sportcipő vagy túracipő, igény szerint ivóvíz és élelem.
Ajánlás: aki szeretne részt venni a geocaching játékban is, keresse meg és töltse le okostelefonjára a Geoládák alkalmazást!

 

• A túrán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Regisztráció:
az orbank@jgypk.szte.hu címen vagy a helyszínen, a név, a születési dátum és az egyetemi azonosító megadásával.


A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!


Szeretettel várunk mindenkit!A program szervezői, és a túravezetők:


• Orbán Kornélia
• Vári Beáta
• Szász András

(SZTE JGYPK TSTI)

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus