Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye

Idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye, melynek a Miskolci Egyetem ad otthont.

A résztvevő csapatoknak 2018-ban az idő lesz a legnagyobb ellenfelük, ugyanis 24 óra áll majd a rendelkezésrükre, hogy megépítsenek egy robotot, aminek egy terep pályán kell megállni a helyét.

A robot megépítéséhez szükséges alapvető alkatrészeket az első 20 csapatnak - aki hivatalosan is benyújtja a jelentkezését - a Miskolci Egyetem biztosítja. A csomagból azonban nem lehet a robotot 100%-ban megépíteni. A verseny során a hallgatókból álló csoportok által készített robotok körmérkőzéseket vívnak egymással egy ügyességi pályán. A végső sorrendet a megmérettetésben szerzett pontszámok határozzák meg.


A versenyző csapatok 2018.05.04. 10:00-tól vehetik át az eszközöket és kezdhetik meg a robotok építését a Körcsarnokban.


Az eredményes versenyzőket pénzbeli jutalomban részesítik a szervezők, amit felajánlásokból összegyűjtött díjalap fedez.a versenyre középiskolai csapatok, jelenlegi, valamint volt egyetemistákból álló csapatok is jelentkezhetnek.


A verseny hivatalos oldala:

http://www.magyarokamarson.hu/


Jelentkezni e-mailben, a siposattila@magyarokamarson.hu címen lehet.


Nevezési határidő: 2018. április 22.

Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus