Szenátus választás

Tájékoztató a vezetői megbízással nem rendelkező oktatók, kutatók képviselőjének és az egyéb- nem oktatói, kutatói munkakörben foglalkoztatottak képviselőjének az SZTE szenátusába történő megválasztásáról

A választás I. fordulójának (jelölés) eredményeképpen a vezetői megbízással nem rendelkező oktatók-kutatók kari támogatott jelöltje Dr. Kérchy László egyetemi tanár (Analízis Tanszék), a nem oktatók jelöltje Annus Edit főtanácsos (Dékáni Hivatal).


Kérjük kollégáinkat, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyenek részt a választás II. fordulójában és támogassák a TTIK jelöltjeit!


A II. forduló (választás) időpontja: 2017. február 20-21-22. 8 és 15 óra között.


Helyszínek:


A vezetői megbízással nem rendelkező oktatók-kutatók esetében az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ (6720 Szeged, Dugonics tér 13. fsz. 5.)


A nem oktatói-kutatói munkavállalók esetében az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Klinikai Gazdasági Hivatal (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. fsz. 14.)


Dr. Mucsi László

dékán

Képgaléria

06.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus