Szenátus választás

Tájékoztató a vezetői megbízással nem rendelkező oktatók, kutatók képviselőjének és az egyéb- nem oktatói, kutatói munkakörben foglalkoztatottak képviselőjének az SZTE szenátusába történő megválasztásáról

A választás I. fordulójának (jelölés) eredményeképpen a vezetői megbízással nem rendelkező oktatók-kutatók kari támogatott jelöltje Dr. Kérchy László egyetemi tanár (Analízis Tanszék), a nem oktatók jelöltje Annus Edit főtanácsos (Dékáni Hivatal).


Kérjük kollégáinkat, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyenek részt a választás II. fordulójában és támogassák a TTIK jelöltjeit!


A II. forduló (választás) időpontja: 2017. február 20-21-22. 8 és 15 óra között.


Helyszínek:


A vezetői megbízással nem rendelkező oktatók-kutatók esetében az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ (6720 Szeged, Dugonics tér 13. fsz. 5.)


A nem oktatói-kutatói munkavállalók esetében az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Klinikai Gazdasági Hivatal (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. fsz. 14.)


Dr. Mucsi László

dékán

Képgaléria

10.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus