Kreditátviteli tájékoztató a 2014/2015-ös tanév őszi félévében

2014. november 3-tól november 30-ig


Tisztelt Hallgatók!


A soron következő kreditátviteli időszak a Modulo rendszerben beadott kreditátviteli kérelmekre 2014. november 3-án kezdődik. Az űrlapok a Moduloba rendszerben a "karközi beadási hely" irodában találhatók, "listás" és "rendes kreditátviteli kérelem" néven.

Részletes tájékoztató: https://web1.etr.u-szeged.hu/etr/login.aspx


Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az elfogadott kreditátvitel módosíthatja az egy tanévre előírt kreditek számát, ami a tanulmányi teljesítés miatti átsorolási vizsgálat alapjául szolgál.

A tanulmányi alapú átsorolás mindig a tavaszi félév zárása után (július közepe) van.


A hallgatók az alábbi elérhetőségen találnak ehhez segítséget a saját ETR azonosítóval (EHA kód+jelszó) bejelentkezve:

Általános információk - Dinamikus listák – Hallgatói információk:

Államilag finanszírozott/támogatott státusz megtartásához/megszerzéséhez hiányzó kreditek.

Ezen lista segítségével ellenőrizheti, hogy a vizsgált időszakban az Ön által teljesített kreditmennyiség elegendő lesz-e a finanszírozott státusz megtartásához.Szeged, 2014. október 22.Boa Anikó

Tanulmányi Osztály vezetője

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus