Kutatók Éjszakája 2012

Kutatók Éjszakája 2012

Szegeden ismét gazdag program várja az érdeklődőket szeptember 28-án, péntek este.


Szegeden ismét rengeteg izgalmas program várja az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem különböző oktatási épületeiben és külső helyszínein (Egyetemi Füvészkert, Újszegedi Csillagvizsgáló), valalamint a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban.


Ördöglakatok, szemet gyönyörködtető ásványok és kristályok, a növények titkai, a csillagászat legfrissebb eredményei ... hogy csak néhány szemelvényt idézzünk a péntek estéből.


A szegedi programok részletei a Kutatók Éjszakája honlapján

a www.kutatokejszakaja.hu/2012/ a Helyszín: Szeged választással érhetők el.

 

Képgaléria

10.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus