TTIK

Támogatási felhívás

Kérjük, támogassa Ön is a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t adója 1%-ával


Támogatási felhívás


TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNYTisztelt Hallgatóink, Kollégáink és Partnereink!


A TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNYT azért hoztuk létre, hogy megerősítsük az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán végzett diákokra épülő „öregdiák” mozgalmat, rendszeressé és hagyományossá tegyük a mozgalommal kapcsolatos rendezvényeket (pl. Öregdiák Fórum), kibővítsük volt-hallgatóinknak a Karral és az egymással való kapcsolattartási lehetőségeit.


2007-es megalakítása óta az alapítvány folyamatosan támogatja a Kar egykori és jelenlegi hallgatóinak kutatásait, konferencia részvételét, továbbá ösztöndíjat és utazási támogatást nyújt az arra érdemes hallgatók számára. Fontos célja az „SZTE TTIK Kiváló Hallgatója” éves kitüntetés fenntartása és továbbfejlesztése.


Támogatásukkal Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szegedi természettudományi képzés valamennyi jelenlegi és volt diákja, oktatója, kutatója és munkatársa – képzeletben – emelt fővel állhasson az egyetemet 90 éve alapító professzorok elé.


Ne felejtsék el az alma mater-t! Kérjük, támogassák az Öregdiák Alapítványt adójuk 1%-ával!


A támogatás módja a következő: a személyi jövedelemadó bevalláshoz kapott formanyomtatványon meg kell nevezni a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t, melynek adószáma: 18478846-1-06.
Köszönjük!
Dr. Hernádi Klára dékán, az Alapítvány elnöke

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus