Pénzügyi referens

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Dékáni Hivatala pénzügyi referensi munkakörbe teljes munkaidős munkavállalót keres határozott idejű helyettesítésre.

A pályázónak rendelkeznie kell a felsőoktatásban szerzett gazdasági szakképzettséggel, vagy legalább középfokú iskolai végzettséggel és emellett pénzügyi-számviteli képesítéssel, továbbá felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel (Word, Excel).


Felsőoktatásban szerzett pénzügyi adminisztrációs gyakorlat, mérlegképes könyvelői végzettség előnyt jelent. A közalkalmazotti munkakör leghamarabb 2019. november 25-től tölthető be.


A fényképpel, bérigénnyel ellátott és az igazoló dokumentumok másolatát is tartalmazó, részletes szakmai önéletrajzokat 2019. november 12-ig várjuk elektronikus formában a ttkdh@sci.u-szeged.hu e-mail címre.Képgaléria

01.jpg
Friss hírek RSS

Friss hírek

2020. március 27.
2020. március 12.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus