Végzős hirdetmény

Tájékoztatom, hogy a TTIK-n 2021. október 15-től október 31-ig záróvizsga jelentkezési beadási időszak lesz a MODULO-ban.

JELENTKEZÉS ZÁRÓVIZSGÁRA. Űrlap beadási határidő: 2021. október 15. 8:00 órától október 31. 23:59 óráig.


Legközelebbi záróvizsga időszak: 2022. január 5. – 19.


(A fenti időszakon belül a záróvizsga bizottság határozza meg a vizsga napját vagy napjait a jelentkezők számától függően, a gyakorlat szerint minden szakon szervezünk záróvizsgát, de a TVSZ szerint 5 fő alatti jelentkező esetén ez nem kötelező.)


Kérjük, olvassa el az ide vonatkozó hirdetményt!

Az űrlap adatai elsősorban az Neptunból töltődnek fel, kérjük, ellenőrizzék azok helyességét!

A jelentkezés során meg kell adnia szakdolgozatának adatait is, melyet majd az adott Tanszék fog ellenőrizni, ezért ezeket kérjük előzetesen egyeztetni (cím magyarul és angolul, témavezető neve, tanszéke, stb.)


ÚJDONSÁG: Az SZTE TTIK-n, a 2012/2013-as tanév tavaszi félévétől, a szakdolgozatok archiválása elektronikus úton is történik, amit a SZTE Klebelsberg Könyvtár által gondozott Szakdolgozati Repozitórium tesz lehetővé. Ezért a jelentkezéshez később hozzá kell majd csatolni egy Szakdolgozat és/vagy Portfólió leadás kapcsolódó űrlapot. Ezt a beadás, vagy az űrlap megnyitás után látható felületen tehetjük miután a záróvizsga jelentkezést beadtuk, úgy, hogy a Kapcsolódó űrlapok közül a megfelelőt kiválasztjuk.


A kérelem kezelésének főbb fázisai:

1. Bizonyos esetekben az űrlap nem adható be: pl. nyelvvizsgával rendelkezik, de még nem mutatta be.

2. Tanszéki ellenőrzés, majd visszaküldés a TO-ra.

3. Lezárás, melynek eredménye lehet a jelentkezés elfogadása vagy annak elutasítása, pl. nem adott le és töltött fel szakdolgozatot a megadott határidőig.


Néhány speciális eset:

  • Kétszakos tanári mesterszakosok csak fő szakjukon tudnak jelentkezni, de ez természetesen a képzés jellegéből adódóan szakpáros záróvizsgát jelent.
  • A kétszakos osztatlan tanárképzésben a záróvizsga űrlapon a szakadatoknál, azt a szakot kell megjelölni, amelyiken a szakdolgozatot készül; a másik szakra nem kell külön jelentkezni!

Kérjük a fenti útmutatót figyelmesen olvassák el!


Sok sikert kívánok a záróvizsgához!


Köszönettel:

Boa Anikó

SZTE TTIK

a Tanulmányi Osztály vezetője

 

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube