TTIK Diplomaátadó

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2020. február 1-jén (szombat) a TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) 11.00 ÓRAKOR

CSAK AZOK A HALLGATÓK KAPHATNAK DIPLOMÁT, AKIK A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK ÉS AZ ELŐÍRT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYT A TANULMÁNYI OSZTÁLYON JANUÁR 20-IG BEMUTATJÁK! ABBAN AZ ESETBEN KELL BEMUTATNI, HA EDDIG MÉG NEM TETTÉK MEG!A VÉGZŐSÖKNEK A SZÜKSÉGES DIPLOMA-ADMINISZTRÁCIÓ ÉS

RENDEZVÉNY-ELŐKÉSZÍTÉS MIATT

10.00 ÓRAKOR, AZ ÜNNEPSÉG KEZDETE ELŐTT 1 ÓRÁVAL KELL MEGJELENNI

A TIK NAGYELŐADÓJÁBAN!


KÉRJÜK AZ IDŐBEN VALÓ MEGJELENÉST AZ ÜNNEPSÉG ELŐTT!Az SZTE TTIK Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére, és a Kari Tanács határozata alapján (TTIK talár szabályzata) kizárólag a mesterszakos hallgatók számára biztosít a Kar talárt a diploma átadó ünnepségen és számukra a talár viselése kötelező. A talár egyszeri bérleti díja 3.000,-Ft/fő, amelyet a vendégjegyek vásárlásakor és annak megfelelően kell megfizetni.

A Diplomaátadó Ünnepségen való részvételi szándékot (nemleges válasz esetén is) a végzősök számára megadott regisztrációs felületen 2020. január 20 - 22 között be kell jelenteni. Az azonosításhoz Neptun kód szükséges!


A részvételi szándékkal kapcsolatos válaszát és az ünnepségre történő regisztrációját 2020. január 20. napja 12:00-tól, legkésőbb 2020. január 22. napján 12:00 óráig teheti meg.

 

A határidő jogvesztő, ami azt jelenti, hogy a nem regisztrált hallgatók nem vehetnek részt az ünnepségen! Pótregisztráció nincs!


A regisztráció részleteiről január 17-én fogunk tájékoztatást küldeni! A bejelentési kötelezettségnek mindenképpen tegyen eleget!


A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával („vendégjegy”) mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron vehető át a TTIK TO 18-as szobájában (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.), 2020. január 27-től január 30-ig, 10-től 12 óráig, és 13-15 óráig. (A vendégjegyek ára nyugta ellenében készpénzben fizethető.)

Tájékoztatom, hogy a jeggyel nem rendelkező hozzátartozók számára, a terem befogadóképességének megfelelően (kb. 200 fő) a TIK I. emeleti Nagyelőadójában, díjmentesen kerül kivetítésre az ünnepség. A teremben az ünnepség kezdete előtt 15 perccel lehet elfoglalni a helyeket.

 

Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást. A hozzátartozók korlátlanul, de kizárólag a nézőtérről készíthetnek fotókat vagy filmfelvételt.

 

A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ÜNNEPI ÖLTÖZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST – A TALÁRT VISELŐK ESETÉBEN IS!

 

A férfiaknak öltöny, nyakkendő, zárt cipő, a nők számára a visszafogott színű elegáns ruha vagy kosztüm az előírt megjelenés. Kerülendő a sportos ruházat, a nagyestélyi vagy koktélruha, illetve a túlzottan kivágott és tarka öltözékek viselete.Szeged, 2020. január 09.Dr. Farsang Andrea

oktatási dékánhelyettes

Friss Hírek

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány külföldi ösztöndíjprogramot hirdet 2020/2021 I. félévre. A külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc és PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni, külföldön.

Az alapítvány 2020. szeptember 1. – 2021. január 31. közötti időszakra vállalja a tanulmányokkal kapcsolatos költségek fedezését, a pályázati kiírásban meghatározott értékhatáron belül.

Az ösztöndíjprogramról további információk az alábbi oldalon érhetőek el: https://kbka.org/palyazatok/kulfoldi-osztondijprogram/