Dékány Tamás

Támogassa a tehetséges hallgatóinkat és a kapcsolatépítést öregdiákjainkkal

TTK ÖREGDIÁK ALAPÍVÁNY adószám: 18478846-1-06


Kedves Kollégánk, Hallgatónk és Partnerünk!


Az Öregdiák Alapítványt (adószám: 18478846-1-06) az alapítók azzal a céllal hozták létre, hogy megerősítsék és fejlesszék az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán végzettekre épülő „öregdiák” mozgalmat, rendezvényeket, kibővítsék egykori hallgatóinknak a Karral és az egymással való kapcsolattartási lehetőségeit.

Ezek mellett az alapítvány fontos célja a Kar tehetséges hallgatóinak elismerése ösztöndíjak és utazási támogatások formájában, valamint a „SZTE TTIK Kiváló Hallgatója” éves kitüntetés fenntartása és továbbfejlesztését.

Ezen felül az alapítvány folyamatosan támogatja a Kar egykori és jelenlegi hallgatóinak kutatásait és konferencia részvételét.


Kérjük, támogassa az Öregdiák alapítványt

 • adója 1%-nak felajánlásával,

 • 1.000 Ft-os vagy nagyobb támogatási összeg felajánlásával, melynek esetén a Természettudományi és Informatikai Kar megajándékozza Önt a Kar új kiadványával, egy anekdota kötettel „Szent-Györgyi lovon?” címmel,

 • 3.000 Ft-os vagy nagyobb támogatási összeg felajánlásával, melynek esetén a Kar megajándékozza Önt egy anekdota kötettel és a 90 éves jubileumra készült kari kötet egy példányával, mely méltó összefoglalója és bemutatója Karunk tudományos múltjának.


A felajánlások befizetése történhet:

 • átutalással: Szőreg és Vidéke Takarékszövetkezet

Számlaszám: 57400107-11093204


 • készpénz befizetéssel: személyesen a TTIK Dékáni Hivatalában, Hajdú Istvánné igazgatási előadó közreműködésével: hajdune@sci.u-szeged.hu, 62-546394.


Az ajándék kiadványok átvehetők személyesen a TTIK Dékáni Hivatalban, 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 42.


KÖSZÖNJÜK SZÍVES TÁMOGATÁSÁT!A Természettudományi és Informatikai Kar

Vezetősége

 

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus